Svatební hostina k svatbám historicky patří a je provázena několika tradicemi, které v minulosti symbolizovaly šťastný vstup do manželství. Úvod hostiny začíná přípitkem a po přípitku zpravila následují proslovy.
Dle etikety stolování se jídlo zanáší vždy nejprve novomanželům a se servírováním dalších chodů se čeká na prázdný talíř posledního hosta. Není divu, že se někdy čtyřchodová hostina protáhne klidně na 2-3 hodiny. Pokud se hostina navíc rozšíří o speciální chody, například pro vegetariány, celiaky nebo další alergiky, je servírování oběda o to náročnější a o to delší. Počítejte proto s dostatečnou časovou rezervou při plánování dalšího programu. Další užitečné tipy k etiketě svatebního stolování si můžete přečíst v naší aktualitě.
Pro představu o cenách nápojů navštivte stránky naší restaurace Burger Bar, kde najdete nápojový i vinný lístek.
Umíme si poradit například i s bezlepkovou svíčkovou a dokážeme se přizpůsobit dalším speciálním stravovacím požadavkům. Máme zkušenost i s čistě veganskými či vegetariánskými hostinami. Neváhejte nám sdělit Vaše požadavky, abychom mohli hostinu naplánovat podle Vašich představ a potřeb.